Партнери програма

Организације, институције и друштва која су подржала рад Пионира

Photo of UNDP

UNDP

Уз помоћ Фонда за развој Уједињених Нација (UNDP) обезбедили смо средства за гостовање страних позваних стручњака у оквиру програма за повећање капацитета локалних заједница.

Photo of Github

Github

Github Education партнерство даје нам приступ Github Student Developer Pack-у кроз који сви пионири могу да користе професионални софтвер и лиценце за власнички софтвер бесплатно.

Photo of Google

Google

Кроз сарадњу са Google-овим CS First програмом, добијамо инфраструктурну и дидактичку подршку за учење најмлађих, коју смо искористили како бисмо обогатили програм за наше пионире.

Photo of InVision

InVision

InVision кроз партнерство са Пионир програмом пружа јединствен приступ свом софтвер-у за све пионире који се специјализују за дизајн корисничког искуства и за хумано-компјутерску интеракцију.

Photo of Jetbrains

Jetbrains

Кроз програм образовне сарадње, Jetbrains обезбеђује потпуно бесплатан приступ свим својим софтверским решењима за наше ученике.

Photo of Fosshost

Fosshost

Fosshost помаже школи и нашим ученицима кроз спонзорисање инфраструктуре хостинга за наше пројекте слободног и отвореног кода.

Photo of JLCPCB

JLCPCB

JLCPCB помаже школи и нашим ученицима кроз покровитељство на хардверским пројектима и помоћ при дизајну штампаних плоча и слободног хардвера.